უაკ 664.143
ISBN 978-9941-28-634-6 (PDF)
168 გვერდი
დამტკიცების თარიღი 10.12.2020
სალექციო კურსში განხილულია ღვინის საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილობები, მოცემულია მათი სტრუქტურულ-პრინციპული და კინემატიკური სქემები. მოყვანილია მოწყობილობათა კინემატიკური და ტექნოლოგიური გაანგარიშებების საფუძვლები.
გამოცემა განკუთვნილია სასურსათო ინჟინერიის სპეციალობის ბაკალავრიატის სტუდენტებისათვის. იგი გარკვეულ დახმარებას გაუწევს აგრეთვე შესაბამისი პროფილის სხვადასხვა საგანმანათლებლო პროგრამების სტუდენტებსა და დარგის სპეციალისტებს.