უაკ 637.5.002.51(075.8)
ISBN 978-9941-28-781-7 (PDF)
200 გვერდი
დამტკიცების თარიღი 07.07.2021
დამხმარე სახელმძღვანელოში წარმოდგენილია ხორცის გადამამუშავებელ საწარმოთა ტექნოლოგიური და საერთო დანიშნულების მოწყობილობები, მათი სტრუქტურულ-პრინციპული, კინემატიკური და კონსტრუქციული სქემები, ასევე მოყვანილია მოწყობილობათა კინემატიკური და ტექნოლოგიური გაანგარიშებების საფუძვლები.
განკუთვნილია სასურსათო ინჟინერიის სპეციალობის ბაკალავრიატის სტუდენტებისათვის. გარკვეულ დახმარებას გაუწევს აგრეთვე შესაბამისი პროფილის სხვადასხვა საგანმანათლებლო პროგრამების სტუდენტებს და დარგის სპეციალისტებს.