Toggle navigation
მთავარი
ინფორმაცია
ჩვენ შესახებ
დებულება
იმპაქტ ფაქტორის შესახებ
საავტორო უფლებები
ეთიკის კოდექსი
ISBN შესახებ
ISSN შესახებ
UDC შესახებ
წლიური ანგარიშები
სამეცნიერო ჟურნალები
სტუ-ის სამეცნიერო შრომების კრებული
სამეცნიერო ჟურნალი „მეცნიერება და ტექნოლოგიები“
ავტორთა საყურადღებოდ
არქივი
სარედაქციო კოლეგია
სამეცნიერო-პრაქტიკული ჟურნალი „თემიდა“
არქივი
სარედაქციო კოლეგია
სამეცნიერო ჟურნალი „ჰიდროინჟინერია“
არქივი
სარედაქციო კოლეგია
ქართული რეფერატული ჟურნალი
არქიტექტურის და ქალაქთმშენებლობის თანამედროვე პრობლემები
ელექტრონული მედიის რედაქცია
წიგნები
ავტორთა საყურადღებოდ
სახელმძღვანელოები
მონოგრაფიები
სხვადასხვა
ხშირად დასმული კითხვები
წიგნის მაღაზია
სიახლეები
კონტაქტი
ძებნა
GE
საგამომცემლო სახლი „ტექნიკური უნივერსიტეტი“
გ. გოლეთიანი, ზ. ლაზარაშვილი, თ. ისაკაძე, გ. გუგულაშვილი
სასურსათო პროდუქტების ცივად შესანახი საწარმოს დაპროექტება
უაკ 621.565
ISBN 978-9941-28-875-3 (PDF)
160 გვერდი
დამტკიცების თარიღი 05.04.2022
ამავე ავტორთა სხვა ნაშრომები
კვების პროდუქტების დამფასოებელი და შემფუთავი ავტომატები
– ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, ზ. ლაზარაშვილი
კვების საწარმოთა ნაკადური ხაზები
– ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, ზ. ლაზარაშვილი
სასურსათო საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილობები
– ზ. ჯაფარიძე, გ. გუგულაშვილი
ჰაერის კონდიცირება სურსათის წარმოებაში
– გ. გოლეთიანი, ზ. ლაზარაშვილი, თ. ისაკაძე, გ. გუგულაშვილი
მატეს ტიპის ჩაის წარმოების ბიოტექნოლოგიური საფუძვლები
– გ. გოლეთიანი, ვ. ღვაჩლიანი, თ. ისაკაძე, ზ. ლაზარაშვილი, გ. გუგულაშვილი
პურის, მაკარონისა და საკონდიტრო საწარმოთა ტექნოლოგიური მოწყობილობები
– ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, ზ. ლაზარაშვილი
კვებისა და სამაცივრო საწარმოთა მოწყობილობების სერვისი
– გ. გოლეთიანი, ზ. ლაზარაშვილი, გ. გუგულაშვილი
კვებისა და სამაცივრო საწარმოთა მოწყობილობების სერვისი
– გ. გოლეთიანი, ზ. ლაზარაშვილი, გ. გუგულაშვილი
კვების საწარმოთა დაპროექტება მეთოდიკური მითითებები საკურსო სამუშაოების შესასრულებლად
– გ. გოლეთიანი
კვების საწარმოთა დაპროექტება მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– გ. გოლეთიანი
პრაქტიკული სამუშაოები ჰაერის კონდიცირებაში
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
სამრეწველო საწარმოთა საერთო დანიშნულების მოწყობილობები (მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად)
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი
კვების ფხვიერი პროდუქტების მექანიკა
– ზ. ჯაფარიძე, თ. მეგრელიძე, გ. ბერუაშვილი, კ. მირაზანაშვილი, გ. გუგულაშვილი, გ. გოლეთიანი
როტაციული კომპრესორები მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– თ. მეგრელიძე, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი
სამაცივრი მანქანა-დანადგარების მონტაჟი და ტექნიკური მომსახურება მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
კვების პროდუქტების წარმოების პროცესები და აპარატები მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი
კვების საწარმოთა სპეციალური სატრანსპორტო საშუალებები მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– თ. მეგრელიძე, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი
კვების საწარმოთა ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია პრაქტიკული სამუშაოები
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. ბერუაშვილი
წარმოების მექანიზაციის საშუალებები
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. ბერუაშვილი
კვების საწარმოთა ნაკადური ხაზები
– ზ. ჯაფარიძე, თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი
კვების მრეწველობის საწარმოთა დაპროექტება
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
სამაცივრო სისტემების მომსახურების თანამედროვე პრაქტიკა
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
კვების პროდუქტების სამაცივრო ტექნოლოგია
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე, გ. ბერუაშვილი
მაცივარი მანქანების თბური გაანგარიშება
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე, გ. ბერუაშვილი
კვების საწარმოთა ტექნოლოგიური პროცესების ავტომატიზაცია
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. ბერუაშვილი
კრიოგენული ტექნიკა
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
სამაცივრო მანქანა-დანადგარების მონტაჟი და ტექმომსახურება
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
კვების პროდუქტების შენახვისა და გადამუშავების ეკონომიკა, ორგანიზაცია და მენეჯმენტი
– გ. გოლეთიანი
თბური, გრიგალური და პულსაციური მილები
– თ. მეგრელიძე, ი. შეყრილაძე, გ. გუგულაშვილი, ვ. ღვაჩლიანი
სამრეწველო საწარმოთა დაპროექტება
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი
სამრეწველო საწარმოთა საერთო დანიშნულების მოწყობილობები
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი, გ. გოლეთიანი, ე. სადაღაშვილი
სამაცივრო დანადგარების დაპროექტების საფუძვლები
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი, თ. ისაკაძე
მაცივარი მანქანების თეორიული საფუძვლები
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე, გ. ბერუაშვილი
მაცივარი მანქანების თბოგადამცემი აპარატები
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე, გ. ბერუაშვილი
კვების პროდუქტების თბოფიზიკური თვისებები სიცივით დამუშავების პროცესში
– თ. მეგრელიძე, რ. გახოკიძე, გ. გუგულაშვილი, ე. სადაღაშვილი, გ. გრძელიშვილი
კვების პროდუქტების დამფასოებელ-შემფუთავი ავტომატები
– ზ. ჯაფარიძე, თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი
ჰაერის ტექნოლოგიური კონდიცირების საფუძვლები
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე, ზ. ლაზარაშვილი
საკვები პროდუქტების წარმოების პროცესები და აპარატები
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი
სამრეწველო საწარმოთა საერთო დანიშნულების მოწყობილობები
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი, გ. გოლეთიანი, ე. სადაღაშვილი
წარმოების მექანიზაციის საშუალებები მეთოდური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– ზ. ჯაფარიძე, თ. მეგრელიძე, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი, გ. გოლეთიანი, ე. სადაღაშვილი
კვების პროდუქტების წარმოების და სიცივის მიღების პროცესები და აპარატები
– თ. მეგრელიძე, ზ. ჯაფარიძე, გ. გოლეთიანი, ვ. ღვაჩლიანი, გ. გუგულაშვილი, გ. ბერუაშვილი, თ. ჭუჭულაშვილი, ე. სადაღაშვილი
თბური, გრიგალური და პულსაციური მილები
– თ. მეგრელიძე, ი. შეყრილაძე, გ. გუგულაშვილი, ვ. ღვაჩლიანი
კვების პროდუქტების თბოფიზიკური თვისებები სიცივით დამუშავების პროცესში
– თ. მეგრელიძე, რ. გახოკიძე, გ. გუგულაშვილი, ე. სადაღაშვილი, გ. გრძელიშვილი
კვების პროდუქტების გაყინვის პროცესის თეორიული საფუძვლები
– თ. მეგრელიძე, ე. სადაღაშვილი, გ. გუგულაშვილი
სამაცივრო დანადგარის დაპროექტების საფუძვლები
– თ. მეგრელიძე (თავი 1, 2, 11); ზ. ჯაფარიძე (თავი 3, 4); გ. გოლეთიანი (თავი 5, 7); გ. გუგულაშვილი (თავი 6, 8, 9); გ. ბერუაშვილი (თავი 10, 12); თ. ისაკაძე (თავი 13, 14, 15).
კვების პროდუქტების ტექნოლოგია
– ნ. ბაღათურია, ნ. ბეგიაშვილი, გ. გოლეთიანი, ზ. ჯაფარიძე, ზ. ლაზარიშვილი, თ. რევიშვილი, ლ. ქაჯაია, ა. ნეჩაევი, ნ. შებერშნიოვა, ვ. შერბაკოვი, ვ. შიხინა, ი. შუბი, გ. მელკინა, ო. ანოშინა
ჰაერის კონდიცირების ძირითადი ტექნოლოგიური საკითხები
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე, ზ. ლაზარაშვილი
მაცივარი მანქანები მეთოდიკური მითითებები პრაქტიკული სამუშაოების შესასრულებლად
– თ. მეგრელიძე, თ. ისაკაძე, გ. გუგულაშვილი
სამაცივრო კომპრესორები მეთოდიკური მითითებები ლაბორატორიული სამუშაოების შესასრულებლად
– თ. მეგრელიძე, გ. გოლეთიანი, თ. ისაკაძე, გ. გუგულაშვილი
სამაცივრო ხრახნული და სპირალური კომპრესორები
– თ. მეგრელიძე, გ. გუგულაშვილი, თ. ისაკაძე
კვების საწარმოთა სპეციალური სატრანსპორტო საშუალებები
– თ. მეგრელიძე, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი
მაცივარი მანქანებისა და დანადგარების ავტომატიზაციის ხელსაწყოები და საშუალებები
– თ. მეგრელიძე, გ. ბერუაშვილი, გ. გუგულაშვილი
თბური ტუმბო
– თ. მეგრელიძე, ო. ვეზირიშვილი, ვ. ღვაჩლიანი, გ. გუგულაშვილი, ი. ფოჩხიძე