უაკ 664.(03)
ISBN 978-9941-28-081-8 (PDF)
112 გვერდი
დამტკიცების თარიღი 28.02.2018
სალექციო კურსში განხილულია კვების პროდუქტების ფიზიკურ-მექანიკური და რეოლოგიური თვისებების ცნებები და განსაზღვრებები. წარმოდგენილია რეალური მასალების რეოლოგიური მოდელები, კვების პროდუქტების რეოლოგიური თვისებების შესწვლის მეთოდები და ხელსაწყოები. ნაშრომი განკუთვნილია სტუ-ის სასურსათო ტექნოლოგიისა და მოწყობილობების პროფილის მაგისტრატურის სტუდენტებისათვის. დახმარებას გაუწევს აგრეთვე შესაბამისი პროფილის დოქტორანტებს.