ბიოლოგია
ვ. ღვაჩლიანი, გ. გუგულაშვილი. წყლის როლი ადამიანის კვების სისტემაში...................................................................................................... 9
ფსიქობიოლოგია
ნ. ალექსიძე. ხმაური და მობილური ტელეფონი აგრესიის ფორმირებისა და ჯანმრთელობის დამაზიანებელი ერთ-ერთი ფსიქობიოლოგიური ფაქტორია .................................................................................................... 15
ეკოლოგია
ა. მიქაბერიძე, ვ. გვახარია, ტ. ადამია, გ. ჟორჟოლიანი. ქ. თბილისის აკაკი წერეთლის გამზირის სატრანსპორტო ხმაურით დაბინძურების ხარისხის შეფასება ...................................................................................... 20
ალგოლოგია
ლ. კუხალეიშვილი. იმერეთის ზოგიერთი რაიონის ალგოფლორის შესწავლისათვის (Chlorophyta, Xathophyta, Eugleniophyta) ..................... 33
ჰიდროლოგია
ც. ბასილაშვილი. საქართველოს მთის მდინარეთა წყლის მაქსიმალური ხარჯების სივრცულ-დროითი ცვლილებები კლიმატის დათბობის ფონზე.............................................................................................................40
ელექტრომანქანათმშენებლობა
ა. რიკრიკაძე, კ. წერეთელი. ელექტრომანქანა ჰიბრიდული სატრანსპორტო საშუაალებებისათვის ....................................................... 53
ა. რიკრიკაძე, კ. წერეთელი, შ. რიკრიკაძე. დიდჩქარული ელექტროძრავაელექტროიარაღებისათვის .......................................................................... 63
ხელსაწყოთმშენებლობა
კ. მოისწრაფიშვილი. ელექტრომექანიკური გიროსკოპ-აქსელერომეტრი.69
ეკონომიკა
ბ. ახობაძე. ეკონომიკური ასპექტები დანიელ დეფოს შემოქმედებაში......75
რკინიგზის ტრანსპორტი
ბ. დიდებაშვილი, ა. კაკაბაძე, ტ. კოტრიკაძე, ლ. ლომსაძე, ვ. ვაშაკიძე. საუბნო (ტექნიკური) სადგურების რეკონსტრუქციისა და მშენებლობის პერსპექტივები საქართველოს პირობებში ..................................................79
ნ. მუხიგულაშვილი, მ. ჩალაძე, მ. პაპასკირი, ლ. ლომსაძე, მ. კოპლატაძე.სიგნალიზაციის ცენტრალიზაციისა და ბლოკირების მოწყობილობათა მკვებავ ფარებზე განლაგებული საზომი ხელსაწყოების ჩვენების ცდომილების ავტომატური დიაგნოსტირება ........................................... 84
მეღვინეობა
ნ. ბაღათურია, მ. ლოლაძე. ყურძნის კლერტისა და სადუღარი ჭურჭლის გავლენა ღვინის ხარისხზე ........................................................................ 91
ნ. ბაღათურია, მ. ლოლაძე. აქროლადი არომატული ნივთიერებების შემცველობის ცვლილებები სუფრის ღვინოებში სხვადასხვა ფაქტორზე დამოკიდებულებით .................................................................................. 98
ავტორთა საყურადღებოდ ....................................................................... 105